BABY SENGETØJ

Hos MICHALA har du ikke kun muligheden for at købe sengetøj til dig selv og din partner. Vi har også et udvalg af sengetøj til børn, sådan at du også kan købe sengetøj til dit barn. Ligesom det er vigtigt for voksne at have en god nats søvn, så er det også ideelt for børn at kunne sove godt. Vi vil give dig en guide til at vælge det rigtige sæt baby sengetøj til dit barn. Vi vil guide dig i alt fra størrelse, til motiv, til farve og kvalitet. Ved at købe baby sengetøj fra MICHALA er du nemlig sikret et flot sæt baby sengetøj, der også bidrager til en bedre nattesøvn for dit barn.

Vælg det rigtige sengetøj til dit barn

Babyer og børn har et endnu større behov for søvn, end os voksne har. Hvis barnet er mellem 7-12 år, er det anbefalet at de sover omkring 7 -9 timer om natten. Et spædbarn/baby sover typisk 16-17 timer i døgnet. Derfor er det alfa og omega at de sover i et materiale, der er godt for dem. For at kunne have en optimal søvn, er det altså vigtigt, at de sover i det rigtige miljø og med det rigtige sengetøj. Når du skal vælge sengetøj til dit barn, skal du gå efter noget sengetøj, som er lavet i den rigtige kvalitet.

Grunden til at du skal vælge det rigtige sengetøj, er fordi at sengetøjet kan have en stor virkning på søvnen. Børn, og specielt babyer, har i den grad brug for en god nats søvn, for at kunne komme gennem dagen. Derfor er det vigtigt, når du vælger sengetøj til baby og barn, at du går efter det rigtige materiale. Alle vores sengesæt er lavet af 100% egyptisk bomuld, hvilket er ideelt for børn at sove i, da det er et åndbart materiale, som samtidig er fugtabsorberende. Vores sengetøj er også jacquard vævet, hvilket er den fineste vævning i verden. Det gør sengetøjet blødt at sove i, og derfor velegnet til både baby og barn.

Vores sengetøj til børn er, som nævnt, lavet af 100% egyptisk bomuld, som er den bedste bomuldskvalitet. Sengetøjet bliver løbende testet på Dansk Teknologisk Institut, sådan at vi overholder de strikse kvalitetsregler. Hos Dansk Teknologisk Institut får vi altid topkarakterer, så du kan vide dig sikker på, at du både kan bruge vores sengetøj til dit barn, og din eventuelt nyfødte baby. Nyfødte børn er skrøbelige og de skal passes ekstra på. Vores sengetøj har en Oeko-tex iso100 certificering produktklasse 1, hvilket betyder, at der under produktionen af sengetøjet ikke er brugt skadelige kemikalier. Derfor kan du roligt købe baby sengetøj fra MICHALA til din nyfødte. Certificeringen skal fornyes en gang om året, sådan at vi er sikre på, at produktionen af sengetøjet overholder de strikse regler, som certificeringen kræver, at vi overholder.

En flot tilføjelse til børneværelset

Vi har et stort udvalg af farver og motiver i forhold til vores baby sengetøj. Du kan enten vælge at sammensætte vores luksus sengetøj til børn, hvor du selv skræddersyer sengetøjet i forhold til forskellige motiver og farver på hovedpude- og dynebetræk, eller du kan vælge vores standard sengetøj til børn, hvor du blot vælger farve og mønster. Du vælger også selv størrelse.

Et udvalg af smukke motiver

Til alt vores sengetøj, både voksen- børne- og baby sengetøj, har vi et bredt udvalg af fine motiver, som du kan vælge at designe sengetøjet i. Men hvilket motiv skal du vælge til dit næste køb af børne- og baby sengetøj? Vi har blandt andet det populære motiv, “The Elephant”, et motiv designet af Ole Flensted, som pynter sengetøjet med fine elefantmotiver, hvilket passer lige ind i børnenes ånd. Er du til de mere klassiske motiver på sengetøjet, har vi også motiverne “The Circle” og “The Stripe”, som i deres navngivning giver lidt sig selv. De klassiske striber og cirkler går godt i spænd med vores rolige og enkle farver, og sengetøjet vil kunne passe ind i de fleste hjem. Endelig har vi også vores firkantede motiv, “The Rhombus”, et motiv lavet af sammensatte romber, der afgiver en rolig energi. Vi har gjort sådan, at vores udvalg af smukke og rolige farver passer godt til alle fire motiver. Uanset hvilken farve eller motiv du vælger til dit baby sengetøj, er vi sikre på, at det vil passe godt ind på børneværelset.

Størrelser og juniorsengetøj

Vi vil gerne at alle vores kunder har mulighed for at sove i vores sengetøj – uanset størrelse. Derfor finder du også vores sengetøj til dine børn i forskellige størrelser. Vi har baby sengetøj i målene 70×100 cm i dyne og 40×45 i hovedpude. Derudover har vi også junior størrelserne, som hedder 40×45 i hovedpude og 100×140 i dyne. Du kan, ligesom med vores baby sengetøj, også vælge forskellige farver og motiver på vores junior sengetøj.

Byd elefanten indenfor

Vi har ikke kun et stort udvalg indenfor sengetøj til voksne, børn- og baby sengetøj. MICHALA er et brand der fokuserer på at skabe gode minder, og give danskerne muligheden for at sove i lækkert sengetøj af god kvalitet. Vi ved, at småbørn kan have svært ved at falde til ro, og det er ikke altid, at et godt sæt sengetøj er løsningen. Derfor finder du også “The Elephant Party”, en uro designet af Ole Flensted, i vores sortiment. Designet er fra 1976, men vi er glade for at kunne præsentere en revideret deluxe version på vores online shop. Uroen er laserskåret i teaktræ, og elefanten er det samme design som det, du finder på vores baby sengetøj. Sammen med vores baby sengetøj i den lækreste kvalitet, 100% egyptisk bomuld, er vi sikre på, at din baby vil få sig en god nats søvn.

Bæredygtighed = god samvittighed

Vi vil alle kloden det bedste, og når du køber sengetøj til baby hos MICHALA, så er du ikke kun sikret et sengesæt i den lækreste bomuld, men du er også sikret god samvittighed ved køb af vores baby sengetøj. Vi går meget op i, at der ikke sker unødvendig ressourcespild, hvorfor vi heller ikke har noget lager, hvilket betyder, at dit sæt baby sengetøj først bliver lavet og skræddersyet til dig, når du bestiller det. Vores sengesæt er jo som nævnt lavet af bomuld. Bomuld er et naturmateriale, hvilket betyder, at det er bionedbrydeligt. Desuden ankommer dit sengetøj i en smuk æske af kraftigt pap, som du jo kan benytte til at opbevare legetøj eller andre småting på børneværelset – det har vi valgt, så du kan få mest ud af din ordre fra os. Når du køber et sæt baby sengetøj er det altså helt uden dårlig samvittighed, og du tager samtidig del i det fælles projekt, der handler om at skabe bedre dage for vores allesammens Moder jord.

Baby sengetøj med lang levetid

Når du køber junior- og baby sengetøj fra MICHALA er du garanteret en længere levetid, end det sengesæt du måske havde inden du valgte at købe et sæt fra os. Når du køber sengetøj til baby, er det vigtigt at det er et blødt materiale, med gode egenskaber. Om end vi allerede har nævnt hvor vigtigt kvaliteten på junior- og baby sengetøj er, kan det ikke nævnes nok gange. Vi er et brand, som har fokus på kvaliteten af vores produkter. Vi har derfor valgt kun at bruge den bedste bomuld der er på markedet, til vores sengesæt.

Egyptisk giza vs. økologisk bomuld

Vi ved, at sengesæt i økologisk bomuld er et af de populære typer af produkter, som flere mennesker vælger at købe. Vi har valgt at bruge egyptisk giza til alt vores sengetøj – både til baby, junior og voksen. Det har vi gjort, for at forlænge levetiden på sengetøjet. Økologisk bomuld er nemlig slet ikke så stærk, som de bedste konventionelle bomuldstyper, hvis man bruger bomuld fra de bedste sorter, som for eksempel vores egyptisk giza bomuld. Ved at købe dit junior- og baby sengetøj hos os, har du altså et sæt baby sengetøj som lever i længere tid. Hvis du følger vores guide til at pleje baby sengetøjet, giver vi garanti for, at dit baby sengetøj holder sig smukt i mindst 10 år. Når du plejer dit baby sengetøj med kærlighed, så mærker du en betydelig forskel i levetiden, og det vil stadig være lige så blødt som første gang.

Vi er sikre på, at din baby vil takke dig, næste gang du svøber ham eller hende ind i vores lækre sengetøj. Det eneste minus ved vores baby sengetøj er, at din baby måske vil tage lidt flere lure end normalt; et sæt sengetøj fra MICHALA, og vores andre produkter, er nemlig ret vanedannende.

DELUXE MOMENTS

Bliv den første til at få besked om nye deluxe produkter, limited editions, konkurrencer og events.
Få brugbare tips om bæredygtighed, materialer eller vedligeholdelse.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.