MICHALA LUKSUS KVALITETER

Vi er et ”Slow lifestyle brand” og vi tror på at jo højere kvaliteten er, des længere holder den. Derfor er standarderne for MICHALA luksus sengetøj ekstrem høje og 100% kompromisløse. I vores søgning efter kvaliteten har vi testet mange kvaliteter fra europæiske leverandører. Efter mange års søgen, fandt vi de fineste stofproducenter og væverier i Italien. Vores bomuld er spundet og vævet i verdens fineste vævning, Jacquard i Italien. Alt vores sengelinned er designet med passion og kærlighed, og produceret af de bedste fagfolk med en dyb respekt for materialerne. Jo tyndere og længere bomuldsfiberen er, des stærkere og blødere er bomuldskvaliteten.

Egyptisk GIZA


Jacquard vævet i 100% egyptisk GIZA ekstra lange bomuldsfibre. Giza er verdens bedste bomuld. Det er den længste, reneste, tyndeste og stærkeste såvel som den mest ensartede bomuld i verden. Det produceres i Egypten på et meget lille jordstykke.
Denne eksklusive kvalitet er let og smuk med en ekstra elegance.

Vores GIZA kollektion findes i farverne:
Champagne, Sky Rose

You will feel unique in this quality..

MICHALA designs
MICHALA - Dolphin

Egyptisk bomuld

 

Jacquard vævet i 100% egyptiske lange bomuldsfibre. En luksuriøs kvalitet produceret af de bedste egyptiske bomuldfibre. Denne kvalitet er let og blød – føles bare fantastisk.

Vores egyptiske bomuldskollektion findes i farverne:
Aubergine & Dolphin

You will love this quality…

Egyptisk bomuld

MICHALA - 4 stjernet

Jacquard vævet i 100% egyptiske lange bomuldsfibre. En luksuriøs kvalitet produceret af de bedste egyptiske bomuldfibre. Blegningen af bomuldsfibrene gør fibrene en anelse mere crispy.
Føles nærmest som nyfalden sne.

Vores egyptiske bomuld findes i farven:
Snow

You will wake up happy and refresh..

MICHALA - kvaliteter