MICHALA FØRSTEKLASSES SENGETØJ

Når kun det bedste er godt nok
– til dig, der ikke går på kompromis med din søvn, og som vil være sikker på at sove i førsteklasses sengetøj

MICHALA Copenhagen sengetøj er dansk designet, vævet i Italien med de bedste og fineste bomuldsfibre i verden og skræddersyet på udvalgte systuer i Danmark.

Vores kvalitetssengetøj er produceret af de bedste fagfolk, som med deres kompromisløse håndværk altid sikrer den højeste kvalitet til vores sengetøj – kun det bedste er godt nok.

Vi syer altid kun på bestilling for at minimere overproduktion og ressourcespild.

Vores sortiment af sengetøj til voksne, børn og babyer sys ud fra dine ønsker og specifikationer til størrelse, farve, mønsterkombination samt sydetaljer på såvel pude som dynebetræk. Dette giver os mulighed for at tilbyde helt unikt sengetøj, hvor der ydermere er mulighed for at personalisere med brodering af personligt monogram. Du kan udforske de mange kombinationer i vores shop.

MICHALA sengetøj er udviklet med kærlighed, passion og respekt for miljøet. Det fineste og mest eksklusive sengetøj på markedet – så blødt og behageligt at sove i, at du har lyst til at blive i sengen…

MILJØANSVARLIG OG BÆREDYGTIG

Vores mission er at producere det fineste og mest eksklusive kvalitetssengetøj i verden, men det er også meget vigtigt for os, at vi samtidig efterlever det bedste forretningskoncept – vi sørger for at undgå unødigt affald, bruge genanvendelige emballager og sikre at ingen skadelige kemikalier bliver brugt i vores produktion. Alle vores produkter er produceret med et stort ansvar og omhyggelighed for at bidrage til at passe bedre på miljøet.

IT ALL MAKES SENSE

Fine ord fra kunderne

SKRÆDDERSYET MICHALA SENGETØJ TIL DINE DRØMME

MICHALA luksus sengetøj kan tilpasses præcis til dine ønsker. Vælg din størrelse, favoritfarve og kombination mellem vores 4 designs på hver sin side af betrækket, eller vælg det samme mønster på begge sider – det er helt op til dig.

MICHALA SENGETØJ TIL BABY & BØRN

Alt vores sengetøj er OEKO-TEX® STANDARD 100 produktklasse I certificeret. Produktklasse I er den mest strikse ud af 4 produktklasser. Med denne produktklasse 1 certificering giver vi dig garanti for, at du trygt kan lade din nyfødte baby sove i vores bløde sengetøj uden skadelige kemikalier.

DELUXE MOMENTS

Bliv den første til at få besked om nye deluxe produkter, limited editions, konkurrencer og events.
Få brugbare tips om bæredygtighed, materialer eller vedligeholdelse.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.