fbpx

THE PROMISE OF PEACE

MICHALA LUKSUS SENGETØJ SOM DRØMME ER LAVET AF

MICHALA sengetøj er udviklet med kærlighed, passion og respekt for miljøet
GIZA-kollektionen er nu tilgængelig
 

Vores luksus sengetøj er produceret af de bedste fagfolk, som med deres kompromisløse håndværk altid sikrer den højest mulige kvalitet og en afslappende søvn i første klasses sengetøj.

Vores luksus sengetøj er dansk designet og bliver skræddersyet i størrelser lige fra baby sengetøj helt op til en California-King. Vores kvaliteter er vævet i Italien med de bedste bomuldsfibre i verden. Derefter bliver det skræddersyet af vores syersker i Danmark efter dine specifikationer. Dette skaber et sofistikeret og perfekt sengetøj, der er så behageligt, at du vil ha’ det helt for dig selv.

MICHALA sengetøj er det fineste og mest eksklusive på markedet.

SHOP

MILJØANSVARLIG OG BÆREDYGTIG

Vores mission er at producere det fineste og mest eksklusive kvalitetssengetøj i verden, men det er også meget vigtigt for os, at vi samtidig efterlever det bedste forretningskoncept – vi sørger for at undgå unødigt affald, bruge genanvendelige emballager og sikre at ingen skadelige kemikalier bliver brugt i vores produktion. Alle vores produkter er produceret med et stort ansvar og omhyggelighed for at bidrage til at passe bedre på miljøet.

IT ALL MAKES SENSE

SKRÆDDERSYET SENGETØJ TIL DINE DRØMME

MICHALA luksus sengetøj kan tilpasses præcis til dine ønsker. Vælg din størrelse, favoritfarve og kombination mellem vores 4 designs på hver sin side af betrækket, eller vælg det samme mønster på begge sider – det er helt op til dig.

BABY & BØRN

Alt vores sengetøj er Oeko-Tex ISO100 produktklasse 1 certificeret – Et af de certifikater med de mest strenge krav til tekstiler i verden. Klasse 1-certificering er den vanskeligste at opnå og betyder, at der i produktionen af alle vores produkter absolut ikke er blevet anvendt nogen form for skadelige kemikalier, og nyfødte babyer kan derfor også svøbes i vores bløde sengetøj.