Vores bomuld er ikke bare bomuld

Standarderne for MICHALA sengelinned er ekstrem høje og 100% kompromisløse. Vi bruger kun den bedste bomuld i verden. I vores søgning efter kvaliteten har vi testet vi mange kvaliteter fra europæiske leverandører. Efter mange års søgen, fandt vi de fineste stofproducenter og væverier i Italien. Vores bomuld er spundet og vævet i verdens fineste vævning, Jacquard i Italien. Alt vores sengelinned er designet med passion og kærlighed, og produceret af de bedste fagfolk med en dyb respekt for materialerne. Jo tyndere og længere bomuldsfiberen er, jo stærkere og blødere er bomuldskvaliteten.

Læs om vedligeholdelse af sengelinnedet her…

Vævningen

Jo finere vævning, desto mere eksklusivt og dyr er kvaliteten. Jacquard er en af de fineste og mest luksuriøse vævninger i verden. Vores Jacquard er vævet i en ekstra fin og tæt vævning, hvilket gør den let og blød. Tæt vævning giver tre store fordele – det er sværere for støvmider at leve i kvaliteten, det er lettere at rengøre og det er utrolig blødt.

MICHALA sengelinned er bæredygtigt og vævet af de bedste fagfolk i Italien. Og behandles vores udsøgte kvalitet som vi anbefaler, vil den holde i rigtig mange år.

DANSK TEKNOLOGISK INSTITUT

Vores kvaliteter bliver løbende testet på Dansk Teknologisk Institut for at være sikker på, at alt vores sengelinned overholder vores strenge kvalitetskrav. Dansk Teknologisk Institut er det eneste akkrediterede laboratorium i Danmark. Kun de kvaliteter som opfylder vores kvalitetskrav, bliver brugt til vores eksklusive sengelinned.

OEKO-TEX PRODUKTKLASSE 1

Alle vores sengelinned er OEKO-TEX® ISO100 klasse 1 certificeret, og dette sikrer, at der ikke er brugt nogen skadelige kemikalier i produktionen. Produktklasse 1 er den strengeste af fire produktklasser og er nødvendig hvis det skal bruges til sengetøj og tøj til nyfødte babyer. OEKO-TEX® Standard 100 er en verdensomspændende certificering og skal fornyes en gang om året, da nye og skadelige kemikalier konstant opdages og udvikles. Brug dette som din garanti for, at du og dem som du elsker trygt kan sove i det reneste MICHALA sengelinned.

SKRÆDDERSYET AF OMSORGSFULDE HÆNDER

Vores syersker arbejder ud fra en teknisk tegning, hvor sengelinned altid skræddersys efter mønsteret i stoffet – alt vores sengelinned er syet på bestilling. Vi er meget opmærksomme på at beskytte miljøet, derfor udnytter vi alt overskydende stof, så vi undgår affald, overproduktion, unødvendig opbevaring og unødvendig transport.

VEDLIGEHOLDELSE

Vi anbefaler at bruge Classic Cottonwash til alt vores sengelinned og lagner i 100% bomuld.

Classic Cottonwash er et specielt udviklet vaskemiddel, der indeholder høje koncentrationer af Celluzyme-enzymet fra Novo Nordisk. Det bruges bedst ved vask af 100% bomuld, blandet bomuld, viskose og modal. Nye og ældre bomuldsmaterialer beskyttes og forbedres markant, når du bruger Classic Cottonwash.

Classic Cottonwash er et meget effektivt koncentreret produkt. Indeholder intet blegemiddel eller toksisk stof. Fosfatfrit. Bionedbrydelig. Ikke testet på dyr.

Læs mere om vedligeholdelse af vores sengelinned her:

Tilmeld dig og modtag en velkomst rabatkode

DELUXE MOMENTS

Bliv den første til at få besked om nye deluxe produkter, limited editions, konkurrencer og events.
Få brugbare tips om bæredygtighed, materialer eller vedligeholdelse.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.