Vores bomuld er ikke bare bomuld

Vores sengelinned er designet med passion og kærlighed, og produceret af de bedste fagfolk med en dyb respekt for materialerne gennem hele processen. Vi anvender den fineste bomuldskvalitet i verden – egyptisk bomuld.
Da kun det bedste er godt nok, har vi valgt udelukkende at anvende de kostbare, fineste kvaliteter med ekstra lange, tynde, stærke og bløde fibre, der er med til at sikre vores sengelinneds høje kvalitet, holdbarhed og blødhed. 
For egyptisk bomuld er ikke bare egyptisk bomuld.

Bomuldsfibre inddeles i forskellige længder: korte, mellem, lange og ekstra lange, og hver længdeinddeling har en længdeskala. Bomulden, vi anvender i vores femstjernet jacquard vævet kollektioner samt firestjernet satin vævet kollektioner, er udelukkende produceret med ekstra lange fibre fra den højeste ende af denne skala. 

Den egyptiske GIZA bomuld, der kun dyrkes på et mindre landområde langs Nilen, er verdens dyreste bomuld. Den udgør under 1% af Egyptens samlede bomuldsproduktion og ligger prismæssigt op til 4 gange højere end almindelig bomuld. Til vores GIZA sengelinned benytter vi os af den højeste kvalitet egyptisk GIZA med ekstra lange bomuldsfibre (ELS -Ekstra Long Stable), der giver en ekstrem fin, holdbar og  ekstraordinær silkeblød struktur.

Læs mere om vores bomuld under vores FAQ

Vævningen

Jo finere vævning, desto mere eksklusivt og dyr er kvaliteten.
Jacquard er en af de fineste og mest luksuriøse vævninger i verden. Vores Jacquard er vævet i en ekstra fin og tæt vævning, hvilket gør den let og blød. Tæt vævning giver tre store fordele – det er sværere for støvmider at leve i kvaliteten, det er nemmere at rengøre og det er utroligt blødt.

MICHALA sengelinned er bæredygtigt og vævet af de bedste fagfolk i Italien. Og behandles vores udsøgte kvalitet som vi anbefaler, vil den holde i rigtig mange år.

DANSK TEKNOLOGISK INSTITUT

Vores kvaliteter bliver løbende testet på Dansk Teknologisk Institut for at sikre, at alt vores sengelinned overholder vores kompromisløse krav til den højeste  kvalitet.
Dansk Teknologisk Institut er det eneste akkrediterede laboratorium i Danmark. Kun de kvaliteter som opfylder vores kvalitetskrav, bliver anvendt til vores eksklusive sengelinned.

OEKO-TEX PRODUKTKLASSE 1

Alle vores sengelinned er OEKO-TEX® Standard 100 Produktklasse 1 certificeret, og dette sikrer, at der ikke er anvendt skadelige kemikalier i produktionen. Produktklasse 1 er den mest strikse af fire produktklasser og er nødvendig, hvis sengetøj og tøj sikkert skal kunne anvendes af alle – også  nyfødte babyer.
OEKO-TEX® Standard 100 er en verdensomspændende certificering og skal fornyes en gang om året, da nye og skadelige kemikalier konstant opdages og udvikles. Brug dette som din garanti for, at du og dem, du elsker, trygt kan sove i det reneste MICHALA sengelinned.

SKRÆDDERSYET AF OMSORGSFULDE HÆNDER

Vores syersker arbejder ud fra en teknisk tegning, hvor sengelinned altid skræddersys efter mønsteret i stoffet – alt vores sengelinned er syet på bestilling. Vi er meget opmærksomme på at beskytte miljøet, derfor udnytter vi alt overskydende stof, så vi undgår affald, overproduktion, unødvendig opbevaring og unødvendig transport.

VEDLIGEHOLDELSE

Vi anbefaler at bruge Classic Cottonwash til alt vores sengelinned og lagner i 100% bomuld.

Classic Cottonwash er et specielt udviklet vaskemiddel, der indeholder høje koncentrationer af Celluzyme-enzymet fra Novo Nordisk. Det bruges bedst ved vask af 100% bomuld, blandet bomuld, viskose og modal. Nye og ældre bomuldsmaterialer beskyttes og forbedres markant, når du bruger Classic Cottonwash.

Classic Cottonwash er et meget effektivt koncentreret produkt. Indeholder intet blegemiddel eller toksisk stof. Fosfatfrit. Bionedbrydelig. Ikke testet på dyr.

Læs mere om vedligeholdelse af vores sengelinned her:

DELUXE MOMENTS

Bliv den første til at få besked om nye deluxe produkter, limited editions, konkurrencer og events.
Få brugbare tips om bæredygtighed, materialer eller vedligeholdelse.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.