B2B

100% kompromisløst
Vi ønsker, at alle vores kunder får noget unikt og eksklusivt i den højeste kvalitet.

Specialister i top-luksuriøse og holdbare tekstiler
Vi specialdesigner eksklusive, personlige og bæredygtige førsteklasses sengetøjskollektioner til superyachts & luksus cruises, luksus & boutique hoteller, eksklusive spa samt private hjem. Vi kan producere fra meget små og eksklusive kollektioner til kæmpe store kollektioner – altid med et professionelt og personligt engagement bag.

Unikt og enestående
I samarbejde med dig kan vi udvikle og designe noget helt specielt og personligt til dig med dit monogram, logo-ikon, symbol eller varemærke – et unikt jacquard mønster til en eksklusiv sengetøjskollektion i den bedste italienske kvalitet.

Vi kan tage os af alt, lige fra design, valg af kvalitet og farve til levering af det færdige produkt. Vi tilbyder Jacquard, Satin og Percale i en række forskellige farver eller digital print.
Kvaliteter: Bomuld, hør eller silke.

Kontakt os for yderligere oplysninger:
på info@michala.dk eller på telefon +45 28 919 777

KOLLEKTIONER

Unikke sengelinned og badekollektioner designet ud fra kundens ønsker om designudtryk i både form, farve og kvalitet. Muligt for både store og små eksklusive kollektioner.

MICHALA Copenhagen kollektioner bliver produceret med de fineste, stærkeste, længste og mest exceptionelle bomuldsfibre i verden. Alle disse ekstra holdbare bomuldskvaliteter, med en ekstraordinær finhed og blødhed, egner sig til specialdesignede Jacquard mønstre. MICHALA Copenhagen luksus kvaliteter bliver testet og godkendt inden produktionsstart, og der vil ved levering af kollektionen medfølge et kvalitetsdokument fra Dansk Teknologisk Institut.

Classic kollektioner bliver produceret med udvalgte og ekstra gode bomuldsfibre. Disse holdbare bomuldskvaliteter er til hverdagens luksus, når der ønskes noget udover det normale. Udvalgte kvaliteter herunder vil kunne bruges til specialdesignede Jacquard mønstre. Classic kollektionerne er produceret under MICHALA Copenhagen unikke høje kvalitetskrav.

DELUXE MOMENTS

Bliv den første til at få besked om nye deluxe produkter, limited editions, konkurrencer og events.
Få brugbare tips om bæredygtighed, materialer eller vedligeholdelse.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.