If you can dream it, you can do it...

Mød kvinden bag: Michala Iess Stigkjær. Som designer er hun kompromisløs og har fokus på den mindste detalje.

Michala Iess Stigkjær er drevet af sin passion og vilje til at skabe det fineste og mest eksklusive sengelinned på markedet. MICHALA sengelinned er produceret af de bedste fagfolk som har en dyb respekt for materialerne og designet.

Intet overlades til tilfældighederne.

FOKUS PÅ KVALITEN AF VORES SOVERUTINER OG SOVEOMGIVELSER KAN VIRKELIG GØRE EN FORSKEL

Den gennemsnitlige person sover næsten 3000 timer om året – cirka en tredjedel af livet – så en god nattesøvn kan virkelig påvirke humøret, de motoriske funktioner, de mentale evner og sikre en høj alder. Kvalitetssøvn er nødvendigt for at forynge vores sind og krop og for at optimere immunsystemet.

Det er en seriøs og dybt personlig investering at erhverve luksuriøst sengelinned. Vi tror på, at det er en vigtig støtte til at vågne op med fornyet energi og iver efter at starte en ny dag.

For at sikre en god nattesøvn er det vigtigt at vælge den rigtige seng, den bedste og dejligste dyne og pude – og ikke mindst det som er allertættest på din hud – dit sengelinned! Så med vores bløde sengelinned i den højeste kvalitet, som giver huden mulighed for at ånde og kærtegne din krop. Vores sengelinned vil hjælpe dig med at få en kvalitetssøvn, hvor du med ro i sindet er omgivet af det fineste sengelingelinned produceret med passion, kærlighed og respekt for miljøet.

Vores syersker arbejder ud fra en teknisk tegning, hvor sengelinned altid skræddersys efter mønsteret i stoffet – alt vores sengelinned er syet på bestilling. Vi er meget opmærksomme på at beskytte miljøet, derfor udnytter vi alt overskydende stof, så vi undgår affald, overproduktion, unødvendig opbevaring og unødvendig transport.

Inden vi leverer til dig, bliver dit sengelinned pakket ind i en smuk dansk håndlavet og plastfri emballage, gaveæske – de hvide gaveæsker i kraftig pap er kun produceret i små mængder. Den smukke gaveæske med guld logo kan genbruges til opbevaring.

Vi leverer internationalt til din dør, uanset hvor du er – til dit hus, din båd, sommerhuset eller din foretrukne flyveplads.

MICHALA KVALITETSSTEMPEL

Kronen står for højeste kvalitet, fuglen og bladene for bæredygtighed og miljø, uendelighedstegnet for 100% biologisk nedbrydelig og genanvendelig. 

DELUXE MOMENTS

Bliv den første til at få besked om nye deluxe produkter, limited editions, konkurrencer og events.
Få brugbare tips om bæredygtighed, materialer eller vedligeholdelse.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.