OLE FLENSTED

I 1972 designede Ole Flensted elefanten til mobilen “Elephant Party”. Elefanten er et af ikonerne for Flensted Mobiles. I sin fritid er Ole ballonskipper, hans ballon hedder “Aeris Elephanti” og viser 12 store sorte 2 meter høje elefanter. Jeg har i årevis arbejdet sammen med Ole om markedsføring for Flensted Mobiler. Vores samarbejde har nu udviklet sig til et spektakulært elefantmønster til luksussengetøj. Jeg beundrer Ole Flensted, og jeg er meget stolt af at præsentere Oles elefant i “The Elefanten” mønster.

SCHWARZ SENGE

En god seng giver en bedre og mere harmonisk søvn, og hos en af Danmarks bedste specialister, Schwarz Senge i Aarhusgade på Østerbro, København, finder du Europas topmærker inden for senge og madrasser, f.eks. Carpe Diem, Röwa, Dunlopillo, Getama, Jensen Senge, Schramm og Villy Nørgaard. Schwarz Senge tager dine ergonomiske og ortopædiske aspekter i betragtning og hjælper med at tage hensyn til dine individuelle mål, for at finde det bedste sengesystem til dig. Hos Schwarz Senge kan du se og opleve kvaliteten af vores MICHALA Copenhagen sengetøj, som ligger udstillet på en af deres luksus senge.

schwarz.dk

HARTMANNS

Ulrik Hartmann er indehaver af smykkebutikken Hartmanns i Bredgade, København, og han er en af ​​Skandinaviens førende guldsmede. Ulrik har en passion for farvede diamanter, hvilket viser sig i Hartmanns designs til den sjældne lyserøde diamant. Smykkerne på billederne er fra Hartmanns.

DELUXE MOMENTS

Bliv den første til at få besked om nye deluxe produkter, limited editions, konkurrencer og events.
Få brugbare tips om bæredygtighed, materialer eller vedligeholdelse.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.